به گزارش ایسنا، دکتر محمدجواد دهقانی در این باره اظهار کرد: با توجه به مساله پاندمی ویروس کرونا و عدم امکان برگزاری جلسات حضوری و همچنین برای تسریع تعاملات علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری با دانشگاهها و مراکز علمی – پژوهشی در سطح کشور و محیط بینالملل و نیز صرفهجویی در هزینهها، جلساتی را در قالب ویدئو کنفرانس با هیاترئیسه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی ایران و کشورهای اسلامی برگزار میکنیم و در طی این جلسات ضمن آشنایی با ظرفیتها و نیازهای دو طرف، در خصوص انجام تفاهمهای لازم برای گسترش سطح همکاریها اقدام میشود.
وی پیگیری تفاهمنامههای منعقد شده را از دیگر دلایل برگزاری این ویدئو کنفرانسها دانست و ادامه داد: پیگیری ثبت نشریات معتبر در ISC، ثبت کنفرانسها در ISC، ارزیابی عملکرد و رتبه دانشگاهها در رتبهبندی جهانی ISC، بارگذاری اطلاعات نشریات در سامانه ISC، افتتاح شاخه مرکز منطقهای در دانشگاهها، انتشار نشریات معتبر کشور توسط مرکز منطقهای، معرفی انتشارات مرکز منطقهای و رایزنی برای انتشار کتاب از دیگر زمینههای برگزاری این کنفرانسها است.
دهقانی با اشاره به برگزاری ویدئو کنفرانس با سازمان همکاریهای اقتصادی کشورهای اسلامی (D-8) مستقر در استانبول ترکیه و همچنین کارگروه بهداشت و سلامت دی-هشت (D8-HSP) با مرکزیت ابوجای نیجریه و نیز دانشگاه فنی الفرات الاوسط عراق، افزود: جلسه دانشگاه فنی الفرات الاوسط عراق پیرو تفاهمنامههای منعقد شده بین طرفین در ۹ شهریور ۱۳۹۸ و بهمنظور پیگیری و عملیاتیسازی بندهای این تفاهمنامه و پس از پیگیری و رایزنیهای مرکز منطقه ای و پایگاه استنادی برگزار شد.
سرپرست پایگاه استنادی جهان اسلام به بیان نتایج به دست آمده از این جلسه پرداخت و یادآور شد:در این جلسه مقرر شد برای تأسیس شاخه مرکز منطقهای در دانشگاه فنی الفرات الاوسط عراق اقدام فوری شود و برای نیل به این هدف مقرر شد دانشگاه فنی الفرات الاوسط ۳ نیرو را برای آموزش مجازی به مرکز منطقهای معرفی کند تا برای استفاده بهینه از منابع اطلاعات علمی تماممتن مرکز منطقهای آموزشهای لازم را سپری کنند. از طریق شاخه مرکز منطقهای در این دانشگاه، اعضای هیئتعلمی، محققان و دانشجویان این دانشگاه برای سه سال به منابع اطلاعات علمی تماممتن مرکز منطقهای به صورت برخط و رایگان دسترسی خواهند داشت.
وی معرفی فردی به عنوان رابط دانشگاه فنی به مرکز منطقهای و ISC به منظور عملیاتیسازی هر یک از تفاهم نامهها را از دیگر نتایج این جلسه نام برد و ادامه داد: دانشگاه فنی ارتقاء رتبه آن دانشگاه را در نظامهای رتبهبندی بینالمللی را از اولویتهای خود دانست و خواستار مساعدت ISC در این زمینه شد. در این خصوص مقرر شد برای برگزاری کارگاه آموزشی و تحلیل عملکرد آن دانشگاه برنامهریزی شود.
دهقانی اظهار کرد: علاوه بر آن دانشگاه فنی عراق در این جلسه خواستار ارتقاء رتبه نشریات علمی خود شد و در این خصوص مقرر شد نشریات معتبر خود را به ISC ارسال دارند تا در صورت کسب امتیازات لازم در ISC نمایه شود. همچنین مقرر شد برای سردبیران نشریات دانشگاه فنی نیز کارگاه آموزشی ارتقاء رتبه نشریات از سوی ISC برگزار شود.
انتهای پیام