به گزارش ایسنا، دکتر علی دارابی با انتشار متنی همزمان با سیونهمین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی نوشت:
«در ۱۶ مرداد ۱۳۵۹به عنوان یک نهاد فرهنگی، پژوهشی، آموزشی فعالیت خود را آغاز کرد. از آن سالها تاکنون رشد و بلوغ گستردهای در حوزه کمی و کیفی فعالیتها داشته است.
سه خبرگزاری دارد: ایسنا (خبرگزاری دانشجویان) ایکنا (خبرگزاری قرآنی جهان اسلام) سیناپرس (علم و فرهنگ).
در جلسه مشترک مسئولان جهاددانشگاهی و صدا و سیما گزارشی از فعالیت ها و اقدامات و برنامههای آینده ارائه شد.
جهاد دانشگاهی ۷۵۰۰ نیرو در تهران و استانها دارد. ۱۳۲ گروه پژوهشی در جهاد دانشگاهی مشغول بکار هستند. ۲۰% بودجه جهاد را دولت و ۸۰% آن را خودکفا هستند.
پیمایشهای مهمی را انجام دادهاند: پیمایش ملی خانواده، گردشگری در ایران، برنامه جامع هدایت شغلی دانشجویان و پایش سند چشمانداز ۱۴۰۴ از جمله این پیمایشهاست.
دارای ۱۳۰ مرکز آموزشی کوتاه مدت عمومی و تخصصی در سراسر کشور و ۴۳ شعبه مرکز آموزش علمی و کاربردی است. از ۴۰ گروه پژوهشی در حوزه علوم انسانی، ۱۲ گروه در تهران است که فعالیتهای بسیار ارزندهای را انجام دادهاند.
از جمله کارهای بزرگ و ماندگار جهاد دانشگاهی طراحی و ساخت برجهای خنککننده در همکاری مشترک با شرکت دانمارکی بوده است که از قضا شرکت مربوطه دانمارکی و جهاد دانشگاهی در یک مناقصه در یکی از کشورهای همسایه، جهاد دانشگاهی برنده میشود. شرکت دانمارکی اعتراض میکند که جهاد دانشگاهی با ما همکاری کرده است اما دانش کار را ارتقاء داده و حالا با ما رقابت میکند. اما ما اجازه نمیدهیم!
جهاد دانشگاهی نهادی انقلابی و مملو از نیروهای خدوم، متخصص و متعهد برای توسعه، سازندگی و پیشرفت کشور است. تنوع و گوناگونی رشتهها و ارائه خدماتی که این نهاد انقلابی در شرایط تحریم ها می تواند برای کشور انجام دهد بسیار ارزنده است. با تبریک تاسیس این نهاد به همه اعضاء و مدیران آن خدا قوت میگویم. کارنامه عملکرد جهاد دانشگاهی کارنامه افتخارآمیز انقلاب اسلامی است.»
انتهای پیام